Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Saunailta Lauantaina 07.10.2017 klo 18:00

Saunailta pidetään perinteisesti Pitkäniemen Poutalan saunalla Nokialla.

Sauna on varattuna meille klo 18.00 - 22.00.

Mukaan ovat LÄMPIMÄSTI tervetulleita KAIKKI joukkueemme puuhisssa vuosien varrella mukana olleet. Saunamaksu on 5€/hlö.

Lisäksi tarjolla on pientä purtavaa joukkueen puolesta. Ota mukaan pyyhe, omat saunajuomat sekä täydennyssapuskana esim. makkaraa paistettavaksi. Käytössämme on pienoiskeittiö sekä takka.

Kulku saunalle Pitkäniemen alueella kahvilan jälkeen käännytään Poutala-viitan mukaan oikealle rantaan. ILMOITELKAA FOORUMIIN AUTOLLISET IHMISET VAPAISTA PAIKOISTA. Eli jokainen varmistelee itselleen kyydin.

............................................................................................................

Futsal höntsyt

Höntsyt on alkamassa marraskuun alussa, jos olet kiinnostunut ja et ole saanut asiasta lisätietoa e-maililla, niin ota minuun yhteyttä (Vesku / vtp2vtp2(at)gmail.com).

............................................................................................................

Futsal kausi 2014-2015

Kesän minisoccer-kausi on nyt takana ja talven futsal-kausi on pian jo tulossa. Joukkue on ilmoitettu mukaan Futsalin harrastesarjaan. Kausimaksu on tänä vuonna 50 euroa kaikilta sarjaan osallistujilta, eli valitettavasti joudumme (seuran taloudellisen tilanteen vuoksi) poistamaan aiemmat opiskelijoita ja työttömiä koskeneet alennukset.

Huom! Maksakaa futsalin kausimaksu ASAP, sillä joukkueen kassa ammottaa tyhjyyttään !!!! 

Pankkiyhteys on sama, kuin minisoccerin kausimaksullakin.

_____________________________________________________________

Minisoccerin kausimaksu

Kuten niin monella seuralla tänä päivänä, niin meilläkin on ainainen ja myös tällä hetkellä melko akuutti rahantarve. Kaikki, jotka eivät vielä ole kauden pelimaksua suorittaneet, voisivat hoitaa sen pikimmiten. Maksu on 50 euroa työssäkäyviltä ja 25 euroa opiskelijoille ja työttömille. Maksu suoritetaan tilille FI77 4726 0010 0382 84 ja maksun saajaksi merkitään Sami Mäki. Mukavaa kesää kaikille ja muistakaa, että seuraava peli on tiistaina 5.8. klo 17.30.Otteluohjelma löytyy kokonaisuudessaan osoitteesta http://www.resultcode.fi/sarjat/sarja_otteluohjelma.php?sarja_id=108602&piiri_id=100003


Muistakaa, että myös näin heinäkussa on sunnuntaisin höntsyt Viinikan nurmella klo 17 alkaen eli kaikki mukaan!

     

Kauden avajaishöntsyt Amurissa!

Kauden avajaishöntsyt pidetään sunnuntaina 4.5. klo 18.00 Amurin hiekkakentällä, jossa myös kaikki kesän sarjapelit pelataan. Kulku kentälle tapahtuu Tipotien kautta terveysaseman alapuolelta, jossa pitäisi olla myös parkkitilaa. Paikalle on houkuteltu porukkaa myös meidän peliporukan ulkopuolelta eli pelit saadaan varmasti pystyyn eli ei muuta kuin reippaasti kautta avaamaan joka mies.

Meille on myös varattu vakivuoro Amurin kentältä torstaisin klo 19.00-20.3019.00-20.30 alkaen 8.5. eli heti ensimmäisen pelin jälkeisenä päivänä. Yritetään tänä kesänä saada porukkaa kasaan siis muulloinkin kuin peleihin.

     

    

___________________________________________________

     

TAPAHTUMAKALENTERI JA TIEDOTUKSET

Kesä tulee, oletko valmis!

Kesä tulee nopeammin kuin huomataankaan ja taas olisi aika selvittää porukan intoa lähteä kesän 2014 minisoccer-sarjaan. Sarjaan ilmoittautuminen menee umpeen maaliskuun 15. päivä ja sitä ennen pitäisi olla tiedossa, että onko meillä riittävästi pelaajia kesän sarjaan. Jos siis olet lähdössä kesällä pelaamaan, niin laita viestiä nettisivujen keskustelupalstan kautta tai suoraan Samille. Laittakaa myös aktiivisesti viestiä kaikille vanhoille pelaajille, ettei tiedon perillemeno ole pelkästään näiden sivujen varassa.

Olisi myös suotavaa, että suorittaisitte sarjamaksunne jo ennen kuin ilmoittautumisaika umpeutuu, sillä seuran tilillä tällä hetkellä olevat rahat eivät riitä sarjamaksun maksamiseen. Muutamilla on vielä myös talven futsal-kauden maksu hoitamatta, eli jos nyt tunsit piston sydämessäsi, niin käypä hoitamassa asia mahdollisimman nopeasti.

Eli nyt aktiivisesti ilmoittautumaan mukaan kesän 2014 toimintaan, että päästään taas nauttimaan hienosta lajista hyvässä porukassa ja hankkimaan mainetta ja kunniaa FC Linjateräkselle.

Ja jos jollakin on unohtunut, että miten ja minne sarjamaksu pitää hoitaa, niin tässä on ohjeet. Pelaajamaksu sarjakaudelta on perinteinen 50 euroa/peluri (päätoimiset opiskelijat ja työttömät 25 euroa/peluri). Pelaajamaksu maksetaan tilille FI77 4726 0010 0382 84. Merkitse maksun saajaksi Sami Mäki.

Uusi vuosi, vanhat temput.

FCLinjateräsmies-palkinto on jälleen jaossa! Vuonna 2011 palkinnon voitti Pekka P.  ja vuonna 2012 Sami M. Nämä sankarit päättävät kenelle myönnetään tämän vuoden palkinto. Tieto julkistetaan lähiaikoina, ja legendaarinen FCLinjateräsmiespatsas luovutetaan saajalleen seuraavassa saunaillassa.

Tulevia sarjaotteluita:

Sunnuntaina 1.12. klo 16.10 AC HC - FC Linjateräs, Raholan urheilukeskus.  TULOS: 1 - 1

Sunnuntaina 1.12. klo 17.50 FC Linjateräs - FC Teräs. TULOS: 0 - 4

Lauantaina 14.12. klo 10.50 FC Linjateräs - Killon Dynamo.  TULOS: 1 - 5

Lauantaina 14.12. klo 12.30 SVJK - FC Linjateräs.  TULOS: 6 - 4

Sunnuntaina 5.1. klo 14.10 FC Linjateräs - Olvastin Tana. TULOS 2 - 6

Sunnuntaina 5.1. klo 15.50 Rahola Boys - FC Linjateräs. TULOS: 10 - 0

_____________________________________________________________

Sunnuntaina 19.1. klo 10.00 FC Linjateräs - MT Geezers, kenttä 2.

Sunnuntaina 19.1. klo 11.40 Olvastin Tana - FC Linjateräs, kenttä 1.

_____________________________________________________________

Lauantaina 1.2. klo 13.20 FC Teräs - FC Linjateräs, kenttä 2.

Lauantaina 1.2. klo 15.00 FC Linjateräs - AC HC, kenttä 2.

_____________________________________________________________

Sunnuntaina 16.2. klo 10.50 FC Linjateräs - SVJK, kenttä 1.

Sunnuntaina 16.2. klo 12.30 Killon Dynamo - FC Linjateräs, kenttä 2. 

_____________________________________________________________

Sunnuntaina 9.3. klo 17.30 FC Linjateräs - Rahola Boys, kenttä 1.

Sunnuntaina 9.3. klo 19.10 MT Geezer - FC Linjateräs, kenttä 2.

_______________________________________________________________

FC Linjateräksen väki alkaa aikuistua, koska kesäinen saunailtamme lauantaina 3.8. sujui 100 %:n sivistyneesti. Ehkä oli hyvä, että paikalle pääsi tällä kertaa vain seitsemän sitoutuneinta peluriamme, koska ilta oli mukavan rauhallinen ja leppoisa. Upeassa säässä otettiin alkuun hikeä nurmikentällä, ja loppuilta sujui mölkyn + perinteisten puuhien kanssa. Tulevasta syyspelikaudesta keskustelimme ja pohdimme pelitaktiikoita kolmeen viimeiseen otteluun. Koska kataja-systeemi ei ole parhaalla tavalla purrut, päätimme kokeilla jatkossa pihlajaa. FC Linjateräksen tulevaisuudesta keskustelimme myös. Talvifutsal-sarjaan tulemme ilmoittautumaan. Höntsyjä varten etsimme fiksun kumppaniseuran.

Johannes on parin viime vuoden aikana jättäytynyt orkanisaattorina hiljalleen taustemmalle. Jatkossa vaaditaankin jokaiselta seuran jäseneltä omaa panosta, jos aktiviteetteja tulevaisuudessa kaivataan. Jatkossa Johannes ottaa mielellään vastaan erikseen sovittavia tehtäviä, mutta päävetovastuu siirtyy tästä hetkestä alkaen demokraattisesti (?) jokaiselle meistä. Jollei sitten löytyisi uutta vetoihmistä, joka alkaa toteuttaa jäsenistön toiveita. Erinomaisen tarkkana ja lahjomattomana rahastonhoitajana toimii jatkossakin Sami "tykki" Mäki.

Jos sinulla on toimintaan liittyviä ideoita tai ehdotuksia, foorumi-palstalla voi näitä nostaa esille keskusteluun. Tai sitten nokakkain otteluissa ja muissa tapahtumissa.

Pääsponsorinamme on koko toimintamme ajan ollut Linjateräs oy. Tästä jälleen kerran lämpimät kiitokset Firmalle ja Arskalle.

________________________________________________________________

KOLME PISTETTÄ HAUKOILTA

Keskiviikkona 12.6. FC Linjateräs nappasi 1-0 voiton FC Haukoista. Ottelu oli mukavaa harrastepalloilua: muutamia hianoja tilanteita molemmilla joukkueilla, välillä syöteltiinkin ja taistelua kasiplussasti. Välillä kovuuttakin, mutta ei ilkeetä meininkiä kuitenkaan. Molemmilla joukkueilla oli mahdollisuutensa, mutta FC Linjateräs oli päättäväisempi.

Ottelun ratkaisijaksi nousi yllättävän comebackin toiselle jaksolle tehnyt Nauru. Purjehduskengillä hän teki ottelun ainokaisen Nyyberin pohjustuksesta. Muutenkin Nauru näytti mitä järkevällä ja terävällä liikkeellä saa aikaan. Häneltä löytyi mukavasti itsekkyystä ja rohkeata haastamista, mutta myös hyviä syöttöjä tovereille. Koko porukkamme sai uutta virtaa Naurun puuhailuista.

Tiikeripalkinto - jos siis sellaisia jaetaan - annettakoon Naurulle, ja lopusta porukasta poimittakoon esille Juuke, joka vuodesta toiseen osaa olla oikeassa kohtaa oikeaan aikaan.

Voitto on voitto. Kolme pistettä on kolme kertaa enemmän kuin yksi piste. Ja kolme pistettä on ääretönmiljardipotenssiinkaksi+4 kertaa enemmän kuin nolla pistettä. Yleisöä oli paikalla 5.

(Joh.)

________________________________________________________________

KEVÄTKAUDEN VIIMEINEN SARJAOTTELU: 

 (KAIKKI PELIT MESSUKYLÄN KENTÄLLÄ)


TIISTAINA 18.6. KLO 20.35 FC LINJATERÄS - VASTAPALLO

_____________________________________

JOUKKUEEN MAALITALKOOT LAUANTAINA 8.6. PÄÄTTYIVÄT TULOKSEEN 10-0!

Seuran talouden vakauttamistalkoot järjestettiin menestyksekkäästi Arskan kesäasunnolla Siurossa. Talkoissa harjoiteltiin syömisen, juomisen ja saunomisen lomassa maalaamista tulevia otteluita ajatellen. Tavoite saavutettiin, eli puolikas taloa sai uuden ja komean väripinnan. Paikalla Arska ja Tuija sekä Janne, Kemal, PekkaY, Piippo, Kappero, Masa, JuhaL, naapurinkimmo ja Johannes.   

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Viinikan kentällä perinteiset pelihöntsyt SUNNUNTAISIN KLO 17.00-19.0017.00-19.00. "Hyvä kunto on ihmeellinen asia."

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

SARJAKAUSI KÄYNNISTYI!!!

Toisessa sarjaottelussa tuli Saintsilta takkiin 3-1. Torstaina uusi koitos...

Tasuri 1-1 oli saldona ensimmäisessä sarjaottelussa. FC Linjateräs meni johtoon Samin pitkään harjoitellulla vaparilla, jossa käytettiin apuna myös vastustajan pelaajan päätä tai jotain. HT Påsse tuli tasoihin upealla puskumaalilla (vähän saman tyylinen kuin Toni Lehtisen avausmaali Ilvestä vastaan edellisenä päivänä. Tilanteet vaihtelivat maalilta toiselle. Påssella oli useampikin mahdollisuus tehdä maali, mutta Tomi torjui parikolme pahinta. Toki meilläkin oli kohtuullisia maalintekopaikkoja. Tällä kertaa kuitenkin pisteet tasattiin. Påssella oli muutama pelimies, eli ei aivan vaaraton ryhmä ollut. Meillä oli vähän hosumista ja sumppuun työntämistä, mutta toisaalta muutamia näyttäviä hyökkäysketjujakin. Taistelua ihan kohtuullisesti. Ekaksi otteluksi ihan kelpo esitys. Jos tiikeripalkintoja annettaisiin, niin Johannes poimisi ehdokkaista framille tällä kertaa Samin (maalin lisäksi muutamia väläytyksiä ja paljon rauhoittavia syöttöjä omille) sekä Tomin (muutama tärkeä torjunta tärkeällä hetkellä). Paikalla: Sami, Tomi, PekkaY, PekkaP, JuhaL, Janne, Juuke, Kemal, Timo, Tuukka, Aksu, Ville ja Nyyberi. (J.H.)


Jos et ole maksanut kesän palaajamaksua (50 euroa), maksappa mahdollisimman pian!!!

Kaikki kesän sarjaottelut ja tilastot löytyvät osoitteesta:

http://www.resultcode.fi/sarjat/sarja_otteluohjelma.php?sarja_id=107375&piiri_id=100003

............................................................................................................

FC LINJATERÄKSEN TALKOOT LAUANTAINA 8. KESÄKUUTA 2013

Talkoot järjestetään Arskan kesäkodilla Siurossa. Tehtävänä on talon (tai paremminkin puolikkaan) maalaus. Kyytiä järjestyy Tampereen keskustasta klo 11.00 startaten. ILMOITTAUTUESSASI ILMOITA TARVITSETKO KYYTIÄ VAI TULETKO OMALLA AUTOLLA.

Maalauksen lisäksi tarjolla syötävää, saunaa ja uintia. Ja hyvää seuraa.

Työvaatteet ja pyyhe mukaan.

Näillä talkoilla pelastamme FC Linjateräksen taloudellisen tilanteen, ja meidän ei tarvitse pyytää apua esimerkiksi HeMulta tai Kotareilta. Onnistuneitten talkoitten avulla pystymme itse omalla työpanoksellamme pelastamaan seuramme karikoista menestykseen myös taloudellisesti. 

TALKOISIIN MUKAAN TULEVAT ILMOITTAUTUKAA ARSKALLE, JOHANNEKSELLE TAI KOTISIVUJEMME FOORUMIPALSTALLE. TOIVOTTAVASTI SAAMME ISON TALKOOPORUKAN KASAAN!!!!!

TALKOISSA ON SÄÄVARAUS. ELI JOS SATAA KUNNOLLA, MAALAUS HANKALAA. SUNNUNTAI TOIMIKOON MÄÄRÄTYNLAISENA VARAPÄIVÄNÄ.

..................................................................................................................................

FC LINJATERÄKSEN KEVÄTSAUNAILTA LAUANTAINA 6. HUHTIKUUTA sujui rauhallisen perinteisesti. Talvikaudesta tärkein palaute oli, että porukkaa tarvitaan vähän lisää, sekä peleihin että höntsyihin. Kesäsarjaan päätettiin lähteä taktiikalla kataja. Mukana saunaillassa: Kemal, Sami, Pekka, Ville, Tommi, Masa, Henkka ja Johannes. Estyneinä tervehdyksensä olivat lähettäneet Arska, Samppa ja JuhaL.

............................................................................

JOUKKUEEMME ON ILMOITETTU KESÄN 2013

MINISOCCER-SARJAAN.

Ilmoittautuneet pelaajat 4.4.2013 (yhteensä 18 henk.): Sami, Janne, Vesku, Ville, Timo, Kemal, Nyyberi, Arska, Tuukka, Aksu, Henkka, Pekka Y., Antti N. (isän ilm. muk.), Juuke, Pekka P., Molke-Tomi ja Juha Laitinen sekä uutena vahvistuksena Risto. Huomioikaa kuitenkin, että joukkueessa on edelleen tilaa, koska muutamalla pelaajalla on jo pelipassi muuta kautta hankittuna. Joka tapauksessa kohta alkaa olla kiire aktivoitua, sillä maanantaina 15.4. on viimeinen päivä tehdä henkilökohtainen pelipassi Palloliiton sivuilla. Ja sarjaan lähtiät voisi pikku hiljaa alkaa maksamaan kesän sarjamaksuja, sillä seuran tili on taas vaihteeksi melko tyhjän oloinen. Tilinumero löytyy muutama rivi alempaa.

Vanhoista parroista Niini ilmoitteli "ettei ehkä oo lähdössä mukaan" (eli puhutaan poika ympäri),  Kolkka-Tomi on kahen vaiheilla. Masa ei sarjaan ole lähdössä. Tommin sydän on lähdössä sarjaan, mutta roppa on vähän eri mieltä. Johanneksen tavoitteena on loistaa höntsyissä elokuussa.

Palloliiton Tampereen piiri on muuttanut Minisoccer-sarjan osalta käytäntöä siten, että pelaajien tulee rekisteröityä, ja joukkueessa saa olla korkeintaan 18 pelaajaa. Johannes on lähettänyt (22.3.) piiriin sähköpostikyselyä liittyen harrastepassiin, eli miksi ja mitä hyötyä. Ilmoitellaan sitten kun piiristä vastaavat.

Fakta kuitenkin on, että tällainen rekisteri vaaditaan. Tiedän, tiedän mitä Ville ajattelet, mutta ei revitä vielä pelihameita. Joukkueemme pelaajamaksuun "uudistus" ei vaikuta, eli maksu on sama kuin viime kesänä: 50 euroa/pelaaja sekä opiskelijat ja työttömät 25 euroa. Pelaajamaksu maksetaan tilille, jonka tilinumero on FI77 4726 0010 0382 84 (merkitse maksun saajaksi Sami Mäki). Ja joskus toukokuussa taitaa kisa taas käynnistyä. Seuran talous koki vähän kovia talven harjoitteluvuorosta, eli yritämme paikata tilannetta kesän aikana teemalla "paljon maaleja ja vähän kuluja".

Minisoccer-sarjan pelaajamaksu (50 euroa) maksetaan mielellään ennen ensimmäistä sarjaottelua, mutta viimeistään toukokuun loppuun mennessä!!

Tulemme siis keräämään listan pelaajista, ja tavoitteena on saada 18 nimeä täyteen. Ensin tarjotaan paikkaa vanhoille pelureille ja sitten kysellään muutamaa lisätäydennystä. Jos olet lähdössä kesän sarjaan mukaan, mutta et ole vielä ilmoittautunut Foorumissa tai Johannekselle, toimi ennen pääsiäistä. Ja jos tiedossasi on keskihyviä ja empaattisia pelureita, esikolkuttele heitä mukaan.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

FCLINJATERÄSMIES 2012 ON SAMI MÄKI!
FCLINJATERÄSMIES 2012 -PALKINNON ovat Molke-Tomi ja Pekka myöntäneet SAMI MÄELLE. Lämpimät ja ansaitut onnittelut!!! Palkinto jaetaan seuraavassa saunaillassa, joka olisi tarkoitus järjestää tammi-helmikuussa. Ehdotuksia paikasta ja toiveita ajankohdasta voi laittaa foorumiin.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::
SEURAAVAT FUTSAL-SARJAOTTELUT:

Sunnuntai 20.01. klo 13.20 FC Linjateräs - HT-Påsse

ja klo15 00 Kotarit Juniors - FC Linjateräs, Rahola 2 

Lauantaina 02.02. klo 09.30 FC Teräs - FC Linjateräs

ja klo 1110 FC Linjateräs - EX-XL Mallipojat, Rahola 2.

Sunnuntaina 17.02. klo 14.10 FC Linjateräs - NuoPa, Rahola 1 

ja klo 15.50 Hallilan Pallo - FC Linjateräs, Rahola 2 

Lauantaina 09.03. klo 10.20 FC Linjateräs - Moukka FS, Rahola 1 

ja klo 12.00 HT-Påsse - FC Linjateräs, Rahola 2 

Futsal-sarjan otteluohjelma on julkaistu Palloliiton sivuilla resultcodessa. Lohko D.

http://www.resultcode.fi/sarjat/sarja_otteluohjelma.php?sarja_id=106761&piiri_id=100003

SEÚRAAVA SARJAOTTELU ON 5. TAMMIKUUTA!

Seuran tilin pohja näkyy jälleen eli olisi taas aika maksaa kausimaksut. Pelaajamaksu talven futsalkauden osalta on 50 euroa/pelaaja (25 euroa työttömiltä ja opiskelijoilta). Maksu maksetaan tilille FI77 4726 0010 0382 84 (merkitse maksun saajaksi Sami Mäki).

............................................................................................................

herätkää, futsalkausi on käynnistymässä...

VAKIHÖNTSYVUORO VARALASSA SUNNUNTAISIN

KLO 20.00 - 21.3020.00 - 21.30 

FC Linjateräs on saanut varattua LUXUSVAKIVUORON Varalan liikuntaopistolta. 

Vuoro on SUNNUNTAISIN KLO 20.00 - 21.3020.00 - 21.30. PAIKKANA PALLOILUHALLI 2, KALLIOLA-RAKENNUS (eli meille tuttu sali). Salissa on futsal-maalit ja käytössämme on pukuhuone ja suihkut.

Ensimmäinen vuoro on sunnuntaina 28.10.

1 1/2 tunnin vuoro maksaa meille noin 50 euroa, eli keräämme osallistujilta osallistumismaksua 3-5 euroa/henkilö/kerta, riippuen vähän osallistujamääristä. Keräämme nimilistaa osallistujista, ja keräämme rahat urheilijoilta ennen joulua ja keväällä. Lähdemme liikkeelle 3 euroa/pelaaja/kerta -maksulla, ja katsotaan riittääkö se kattamaan kuluja.Vuorot ovat sunnuntaisin klo 20.00-21.3020.00-21.30

Syyskauden vuorot ovat nyt pelattu, eli 23.12.2012 ei ole enää vuoroa.

Kevätkauden 06.01.-31.03.2013
poislukien vuorot 13.01. ja 03.02.

OLEMME ILMOITTAUTUNEET PALLOLIITON TAMPEREEN PIIRIN FUTSAL-HARTRASTESARJAAN, JOKA KÄYNNISTYNEE MARRAS-JOULUKUUN VAIHTEESSA. LISTAA SARJAAN OSALLISTUVISTA PELAAJISTA KERÄÄMME PARHAILLAAN. ILMOITTELE TAVALLA TAI TOISELLA, JOS OLET LÄHDÖSSÄ SARJAAN!!

TAMPEREEN PIIRIN SIVUILTA LÖYTYY TIETOA HARRASTESARJOISTA.

OSALLISTUMISMAKSU FUTSAL-TALVISARJAAN ON 50 EUROA/PELAAJA (OPISKELIJAT JA TYÖTTÖMÄT 30 EUROA). OSALLISTUMISMAKSU MAKSETAAN ENNEN ENSIMMÄISTÄ OTTELUA.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 

10 10 10 1010 10 10 10 KAIKKI MUKAAN JUHLASAUNAILTAAN. 10 10 10 1010 10 10 10

FC LINJATERÄS 10 V. -SAUNAILTA PERJANTAINA 14.9. JA LPPUTURNAUS KAUPISSA LAUANTAINA 15.9.

Kymmenen vuoden pitkän tähtäimen tavoiteohjelma toteutui suunnitelmien mukaisesti: FC Linjateräs pääsi Minisoccer-sarjan lopputurnaukseen!!! Keskiviikkona 29.8. ratkaisuottelussa Ganuunat gaatui lukemin 3-1. Voittomme oli ansaittu, mutta hanttiin vastustaja laittoi hetkittäin kovastikin. Meidän vahvan alun jälkeen Ganuunat pääsi peliin mukaan ja teki taitavasti vapaapotkun jälkitilanteesta johtomaalin. FC Linjateräs taisteli kuitenkin päättäväisesti ja toisella jaksolla peli kääntyi vääjäämättä meille. Tehotykki oli tällä kertaa Lindbergin perheen nuorempi painos, eli Janne: hän viimeisteli ensin ylänurkkaan taidolla 1-1 ja hetken päästä 2-1. Tuukka takoi loppulukemiksi 3-1.

Molemmista lohkoista kaksi parasta taistelee loppuotteluissa Kaupin kentällä lauantaina 15.9.2012. Saunaillassa 14.9. sovitaan höntsyilyn lomassa pelikirjan otsikot turnaukseen sekä sovitaan erikoistilanteista ym. Eli kaikkien turnaukseen osallistuvien olisi tärkeätä osallistua saunailtaan, edes lyhyellä kaavalla...  

Sarjan loppuottelut: peliaika 2x25 min. Kenttä Kauppi 2.
Ottelun erotuomaripalkkio (20,-) maksetaan ottelun joukkueiden kesken 50%-50%.
Mikäli ottelut päättyvät tasan, suoritetaan rangaistuspotkukilpailu viidellä pelaajalla. Jos tämän jälkeen vielä tasan, jatketaan pareittain voittajan selville saamiseksi.
Lohkojen kaksi parasta pelaavat Minisoccer 2012 mestaruudesta.

MESTERUUSOTTELUIDEN ALUSTAVA OTTELUOHJELMA:

 

La 15.9. klo   Kauppi 2        
ott.nro 1 10.00 L1 voitt.   - L2 kakk.    
ott.nro 2 11.00 L2 voitt.   - L1 kakk.    
pronssi 12.30 ott.1 häv.   - ott.1 häv.    
finaali 13.40 ott.1 voitt.   - ott. 2 voitt.    


FC Linjateräs 10 vuotta.

FC Linjateräksen 10-vuotissaunailta Pitkäniemen Poutalan saunalla Nokialla PERJANTAINA 14. SYYSKUUTA 2012. Meillä on käytössä lämmittelyyn nurmikenttä jalkkismaaleineen ja lentiskenttä.

Aloitellaan klo 16.00 jälkeen liikunnan merkeissä, heti kun väki vapautuu elämän arkirutiineistaan.

Sauna on varattuna meille klo 17.00 - 23.0017.00 - 23.00

Tarjolla paljon juhlaohjelmaa. Mukaan ovat LÄMPIMÄSTI tervetulleita KAIKKI joukkueemme puuhisssa vuosien varrella mukana olleet. Saunamaksut maksetaan joukkueen kassasta. Lisäksi tarjolla on pientä purtavaa joukkueen puolesta. Ota mukaan pyyhe, omat saunajuomat sekä täydennyssapuskana esim. makkaraa paistettavaksi. Käytössämme on pienoiskeittiö sekä takka.

Kulku saunalle Pitkäniemen alueella kahvilan jälkeen käännytään Poutala-viitan mukaan oikealle rantaan. ILMOITELKAA FOORUMIIN AUTOLLISET IHMISET VAPAISTA PAIKOISTA. Eli jokainen varmistelee itselleen kyydin. 

______________________________________________________________

Minisoccer-sarja käynnistyy maanantaina 13.8.

FC Linjateräs taistelee lopputurnauspaikasta! Juna ei ole mennnyt, vaan me olemme junassa mukana. Lohkon kaksi parasta taistelee Minisoccer-sarjan voitosta 15.9. Jäljellä on kolme tiukkaa ottelua! Ojalan oppikirjan mukaan 9 pistettä...

Syyskauden ottelut:

Maanantaina 13.8. klo 17.30 FC Linjateräs - FC Tzippi.

Maanantaina 20.8. klo 19.50 FC Varikkotiimi - FC Linjateräs.

KESKIVIIKKONA 29.8. klo 17.30 FC Linjateräs - Ganuunat.

______________________________________________________________

KESÄTURNAUKSEN TULOKSET löytyvät osoitteesta: 

http://www.palloliitto.fi/tampere/harrastetapahtumat/turnaukset/kesalomaturnaus

Osallistumismaksun peittämiseksi kerätään 5 euroa /pelaaja paikan päällä.

Järjestäjiltä tullutta informaatiota:

Joukkueita miestensarjaan ilmoittautui 15 ja ne on arvottu kahteen lohkoon joissa pelataan yksinkertaiset sarjat. Alkulohkojen sarjataulukossa tasapisteissä sijoituksen ratkaisee a) maaliero b) tehdyt maalit c) päästetyt maalit d) arpa.  Mikäli sijoitusottelut päättyvät tasan, suoritetaan rankkarikisa ensin kolmella pelaajalla ja mikäli tämänkin jälkeen tasan, vedetään rankkareita vuorotellen ratkaisuun saakka.

 

Peliaika on 1x25 min ja pelimuoto on 5v5. Pelit pelataan luonnonnurmella Kaupin kentillä 3 ja 4, jotka otteluohjelmassa on jaettu kahteen pikkukenttään (1-4). Maaleina on pikkumaalit (2x5m). Paitsioita ei ole.

 

Ja pelit pelataan nappiksilla, joten säärisuojat ovat suositeltavat. Joukkueella tulee olla yhtenäinen pelipaita. Järjestäjä ei vastaa mahdollisista loukkaantumisista, joten jokainen hoitaa oman vakuutusturvansa kuntoon. Paikalla ei myöskään ole ensiapupistettä. Sen sijaan sieltä löytyy kioski, josta voi ostaa makkaraa ym. kesäherkkuja. Muistattehan että alkoholin tuominen ja sen nauttiminen turnauksessa on ehdottomasti kielletty!

 

"Green Green Grass" -kesälomaturnaus Kaupin nurmikentillä 16. -17. heinäkuuta. 

 http://www.youtube.com/watch?v=a5IABqwVO2U 


SEURAAVAT TREENIT: ??MINISOCCER KESÄ 2012

http://www.resultcode.fi/sarjat/sarja_otteluohjelma.php?sarja_id=106190&piiri_id=100003.

Pelaajamaksu kesäsarjan osalta on 50 euroa/pelaaja (25 euroa työttömiltä sekä kokopäiväopiskelijoilta). Pelaajamaksu maksetaan ennen sarjakauden alkua tilille FI77 4726 0010 0382 84 (merkitse maksun saajaksi Sami Mäki). Siis ennen sarjakauden alkua. Listaa kesäsarjaan


osallistuvista kerätään parhaillaan.

Muista ilmoittaa mahdollisimman ajoissa kotisivujen foorumilla (tai tekstiviestillä), jos et pääse otteluun. Kiitos.

_____________________________________________________________


FC LINJATERÄKSEN JUHLAVUODEN JUHLAJAMBOREEFESTIVAALIT OSA 1.  

- SAUNAILTA POUTALAN RANTASAUNALLA  LAUANTAINA 14. 4.

Nokialla Pitkäniemen Poutalan rantasaunalla llta sujui hyhkypelailujen jälkeen rauhallisissa mutta varsin puheliaissa merkeissä. Mukana olivat Masa, Vesa, Kemal, Sami, Juuke, Pekka, Tommi, Kolkka-Tomi, Ari, Molke-Tomi ja Johannes. Eniten keskustelua käytiin tulevasta kesäsarjakaudesta sekä juhlavuoden riennoista. Päättyneestä futsal-kaudesta otettiin muistoiksi tuleviin talviin ne hyvät hetket. Lämpimät kiitokset jälleen saunaisäntä-Tommille!!

______________________________________________________________

SAUNAILLASSA PÄÄTETTYÄ

Saunaillan keskustelujen pohjalta päätimme, että tulevana kesäkautena järjestetään kerran viikossa joukkueen OMAT HARJOITUKSET, joissa peliharjoitteiden lisäksi käymme lävitse joukkueemme puolustus- ja hyökkäyspelaamisen perusasioita, erikoistilanteita ym. Myös ennen sarjaotteluita pidämme puolen tunnin kestäviä otteluun valmistavia harjoituksia, jos vain ottelun alkamisajankohta sen sallii.

Tämän toiminnan tarkoituksena on, että KAIKKI joukkueen jäsenet tietäisivät ja tuntisivat paremmin ne PERUSASIAT miten me joukkueena sekä yksilöinä eri pelipaikoilla pyrimme pelaamaan. Ja näistä yhdessä sovituista perusasioista pyrimme myös jokainen sitten pitämään kiinni - niinkuin viialanmieskin viisaasti toivoi. Omille luoville ja yksilöllisille ratkaisuile jätämme toki myös sopivan riittävästi elintilaa...

Joukkueen omien viikottaisten harjoitusten lisäksi lisäoppia ja -nautintoa löytyy innokkaimmille yksilöille esimerkiksi mahdollisista perinteisistä Viinikan vuoroista tai erilaisista treeneistä yhteistyössöä eri porukoitten kanssa.

______________________________________________________________

FUTSAL-SARJA 2011-2012

SARJAOHJELMA JA SARJATAULUKKO (HARRASTEFUTSAL LOHKO C):

www.resultcode.fi/sarjat/piiri_sarjakausi_sarjat_nayta.php

___________________________________________________

FCLINJATERÄSMIES 2011 ON PEKKA PAADAR!!!

PERJANTAINA 11. MARRASKUUTA FC LINJATERÄKSEN PERINTEIKÄS SYYSSAUNAILTA POUTALAN RANTASAUNALLA Nokialla Pitkäniemen alueella sujui yllättävän rauhallisissa merkeissä. Tällä kertaa paikalle pääsivät Masa, Petri, Tommi, Sami, Samppa, Vesa, Pekka ja Johannes. Tommin hankkima sauna oli luxus, eli todennaköisesti siellä vieraillaan toistekin. Muutama kävi uimassakin asti. 

FCLinjateräsmiespatsaan 2011 myönsivät Tommi ja Tomi toimesta Pekalle!!! Perusteluja löytyi helposti ja paljon. Onneksi olkoon Pekka koko joukkueen puolesta!!

_________________________________________________________________________________________________________________________
Osallistujat.com

:!: miten liityn Osallistujat.com?

  • Mene osoitteeseen http://www.osallistujat.com
  • Paina sivun ylälaidassa oikealla olevaa linkkiä Rekisteröidy
  • Syötä haluamasi tiedot (syötä oikea sähköpostiosoitteesi, jotta voimme käyttää Osallistujat.comissa olevaa postilistaa tarvittaessa)
  • Kirjaudu onnistuneen rekisteröitymisen jälkeen Osallistujat.comiin
  • Paina Uusi joukkue kohdasta Liity olemassa olevaan joukkueeseen linkkiä
  • Etsi meidän joukkue käyttämällä hakusanaa fclinjateras (yhteen)
  • Valitse meidän joukkue ja syötä varmistussalasana jonka saat joukkueen johtajalta
  • Nyt olet onnistuneesti liittynyt!

©2019 FC Linjateräs - Uskomatonta jalkatyöskentelyä jo vuodesta 2002 - suntuubi.com